Despre Inforsec

Inforsec prezinta garantia unor servicii premium timp de 365 de zile pe an.

Când vine vorba despre securitate datelor cu caracter personal sau despre securitatea informatiilor in general, nu poti sa accepti existenta niciunui tip de bresa. Dinamic, profesional și permanent la curent cu cele mai noi informatii si cu mulți ani de experiență, colectivul Inforsec prezinta garantia unor servicii premium timp de 365 de zile pe an.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, indiferent de tipul acestora, dimensiune și piață oferim o gama superioara de servicii de securitate a informatiilor, garantata de o echipa extrem de motivata de profesionisti care sunt pregatiti sa ofere solutii dedicate, robuste si fiabile, care cu siguranta pot fi alegerea potrivita pentru compania pe care o reprezentati.

Alegerea tipului de securitate a datelor cu caracter personal potrivite pentru afacerea dumneavoastra este o decizie importantă și nu una care poate sau ar trebui luată ușor. Inforsec tratează pe fiecare dintre clienții noștri ca fiind unic. Pentru a înțelege cerințele dumneavoastra individuale, începem prin a va analiza situatia in care va gasiti pentru a fi siguri ca va oferim solutia dedicata cea mai potrivita.

Atenția la detalii și abilitățile personale ale analistilor nostri le confera acestora excelente veleitati pentru a construi infrastructura de securitate ce va poate oferi dumneavoastra siguranta afacerii si posibilitatea unei evolutii lipsite de turbulente.

Fiecare membru al echipei Inforsec este conștient de necesitatea de a lucra la cel mai înalt nivel (astfel încât calitatea serviciilor oferite este menținută și îmbunătățită) și că este de așteptat să depășească acest nivel atunci când este posibil. De asemenea acestia sunt pe deplin conștienti de așteptările companiei și de standardele pe care le solicită pentru a furniza servicii superioare în orice mod.

Datorită acestui nivel de implicare executiv, suntem în măsură să monitorizăm nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri, în același timp urmărind cu atenție nivelul de performanță și disciplina forței noastre de muncă. Acest lucru ne permite să oferim un serviciu excepțional pentru clienți, să construim o relație de lucru de succes și să asigurăm buna desfășurare a securității informatiilor dumneavoastra.